Інформація
Пошук

МИКРОФОН SAMSON C01U PRO

Виробник: SAMSON
Модель: 22923
-41 %
акція
топ

До закінчення акції залишилось:

Стислий опис


МИКРОФОН SAMSON C01U PROSamson представляє нову версію студійного USB конденсаторного мікрофона, з якого все починалося: C01U PRO.Це класичний USB мікрофон, який позбавить Вас необхідності використовувати додаткові USB а... Читати далі...

Стислі характеристики


0.23 x 0.15 x 0.07 м. Вес: 0.8 кг
Дивитись всі характеристики

5980 Грн. 3500 Грн.

  • Наявність: В наявності

Доставка і оплата
Готівкою

Готівкою

Готівкою - опис

Кур'єрська доставка

Кур'єрська доставка

Кур'єрська доставка - опис

Банківський переказ

Банківський переказ

Банківський переказ - опис

МИКРОФОН SAMSON C01U PRO

Samson представляє нову версію студійного USB конденсаторного мікрофона, з якого все починалося: C01U PRO.

Це класичний USB мікрофон, який позбавить Вас необхідності використовувати додаткові USB аудіо адаптери середнього рівня, які вимагають додаткових драйверів, спеціального програмного забезпечення та / або додаткової комутації.

Домашня студія із мікрофоном Samson C01U PRO

Samson C01U PRO є сумісним з будь-яким Mac або ПК, а також підтримує більшість програм DAW, включаючи GarageBand. Легкість з якою Ви можете записувати аудіотреки, а також аксесуари, що входять у комплектацію: настільна підставка для мікрофона, мікрофонний тримач, USB кабель і футляр для аксесуарів роблять C01U найціннішим доповненням до будь-якої студії.

Черпаючи натхнення з дуже успішного мікрофона C01, який став бестселером, Samson заклав фундамент для широкої лінійки мікрофонів Samson USB: C01U/C01UCW.

C01U Pro має велику 19 мм амортизовану діафрагму, ефективну при відтворенні низьких та високих звуків з однаковою артикуляцією. Кардіоїдна діаграма спрямованості забезпечує гладку, рівну частотну характеристику. Захоплюючи аудіо з 16-бітною роздільною здатністю та частотою дискретизації до 48 кГц, C01U Pro забезпечує високу точність відтворення у всьому частотному діапазоні. Будьте впевнені, те, що ви чуєте, ви отримаєте і у фінальному записі.

АЧХ мікрофона SAMSON C01U PRO

C01U має важливе значення для музикантів будь-якого рівня, адже завдяки його універсальності його можуть використовувати як музиканти-початківці та любителі, так і професійні композитори, аранжувальники та викладачі.

Запис вокалу або інструменту тут і зараз

Для музикантів комп'ютерні технології вже давно і міцно увійшли в життя і жодна задача запису або обробки звуку вже не розглядається окремо від них. Тепер стало можливо здійснювати звукозапис навіть удома з якістю, доступною раніше лише у професійній студії. Якщо ви здійснюєте поїздку по країні або експериментуєте у вашій студії, C01U Pro стане вашим вірним помічником у роботі, творчості та розвагах.

Універсальна кардіоїдна діаграма спрямованості дозволяє здійснювати запис не лише вокальних партій, а й будь-якого акустичного музичного інструменту. Тому використовуючи лише один мікрофон та комп'ютер, ви зможете створювати повноцінні музичні твори. C01U ідеально підходить для запису музики під час подорожей або невеликого простору, що дозволяє всім музикантам отримати величезну свободу для творчості.

При записі свого голосу Ви можете здійснювати моніторинг. Для цього підключіть Ваші навушники до спеціального гнізда виходу 3,5 мм джек на мікрофоні C01U Pro.

Подкастер

Широкий розвиток підкастингу і зростаючий інтерес до аудіо-відео блогів призвело до необхідності створення високоякісної аудіо продукції.

C01U Pro якнайкраще відповідає всім вимогам при створенні високоякісного аудіоматеріалу. C01U Pro – це мрія будь-якого подкастера. Завдяки простому підключенню USB, для створення подкастів потрібно мінімум простору та обладнання, а записи завжди будуть мати найвищу якість. C01U Pro зробить Вас помітним та впізнаваним у світі підкастингу та інтернет журналістики.

Налаштування мікрофона SAMSON C01U PRO для MAC

Комп'ютерні технології все більш стійко включаються до освітніх процесів, корисні функції C01U Pro знайшли своє застосування серед студентів, викладачів та адміністраторів.

На додаток до підкастингу, C01U Pro може також розширити межі освітніх додатків для Skype, VoIP, програмного забезпечення, як Camtasia Studio та програмне забезпечення для розпізнавання голосу, як Dragon Naturally Speaking. Ці програми можуть бути використані для навчання, яке легко здійснюється за допомогою C01U Pro та його можливостями чудового аудіозапису. Отже, чи є ви викладачем онлайн-курсу, чи аналізуєте попередні лекції або готуєтеся до випускних іспитів на кількох комп'ютерах, C01U Pro допомагає зробити освіту більш доступною та інтерактивною.

Бізнес-професіонал

C01U Pro буде корисним бізнес-професіоналам, які потребують розширення своїх корпоративних комунікацій. Ідеально підходить для електронних засобів масової інформації на веб-сайтах, мультимедійних презентацій, корпоративних зустрічей чи корпоративних заходів. C01U Pro - це легкий та економічно вигідний спосіб запису звуку студійної якості, аудіо кліпів, який зробить ваше спілкування та ваші презентації ще більш вражаючими. Дуже привабливим для бізнес-професіоналів є фактор мобільності C01U Pro, оскільки він може дуже просто мандрувати з вами разом із ноутбуком прямо в портфелі.

Музиканти, подкастери, педагоги, ділові люди та багато інших користувачів можуть покластися на Samson, з USB мікрофоном C01U Pro Ваші записи завжди будуть на висоті.

Характеристики:

Студійний конденсаторний мікрофон із великою діафрагмою діаметром 19 мм

Підключіть та почніть запис. Жодних додаткових пристроїв не потрібно!

Частотний діапазон: 20 Гц – 18000 Гц

Суперкардіоїдна діаграма спрямованості, ідеальна для вокалу та мови.

Роздільна здатність - 16 біт, частота - 44,1/48 кГц

Товщина діафрагми: 3 мікрони

Чутливість: мінімальна -40 dB FS/Pa

Чутливість: максимальна -4 dB FS/Pa

Максимальний звуковий тиск SPL: 130 dB

Роз'єм гніздо 3,5 мм джек для підключення навушників

Гладка, рівна АЧХ

Потужні великі захисні грати

У комплекті з настільною мікрофонною стійкою, мікрофонним тримачем, USB кабелем та сумкою для аксесуарів

Габарити: 180 мм x 54 мм x 54 мм

Вага: 0,48 кг


Memory
Габариты в заводской упаковке 0.23 x 0.15 x 0.07 м. Вес: 0.8 кг
Гарантия (месяцев) 12
Диаграмма направленности супер кардиоида
Комплектность тренога, держатель, USB кабель
Страна-производтель КИТАЙ
Тип USB студийный конденсаторный микрофон
Частотная характеристика 20 - 18000 Гц
Чувствительность 130 дБ

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендуемые товары

Микрофон M-AUDIO UBER MIC

Микрофон M-AUDIO UBER MIC

Профессиональный конденсаторный USB микрофон M-Audio Uber Mic может похвастаться прекрасным сочетани..

6465 Грн.

Микрофон SHURE MV5-B-LTG

Микрофон SHURE MV5-B-LTG

Цифровой конденсаторный микрофон для записи на компьютер и устройства Apple. MV5 - цифровой кон..

7194 Грн.

Навушники Marshall Major IV Bluetooth Brown (1006127)

Навушники Marshall Major IV Bluetooth Brown (1006127)

Marshall Major IV Bluetooth Brown (1006127)Зустрічайте Major IV, культові навушники від Marshall з б..

3999 Грн. 5200 Грн.

Навушники by Dr. Dre BEATS STUDIO 3 Matte Black (MQ562)

Навушники by Dr. Dre BEATS STUDIO 3 Matte Black (MQ562)

Бездротові накладні навушники чорних, модель Beats Studio 3 забезпечують Чудова звучання завдяки тех..

5200 Грн. 9800 Грн.