Інформація
Пошук

МИКРОФОН SHURE BETA 58A

Виробник: SHURE
Модель: 22883
-33 %
акція
топ

До закінчення акції залишилось:

Стислий опис


МИКРОФОН SHURE BETA 58AДинамічний вокальний мікрофонBeta 58A - це динамічний вокальний мікрофон з високим рівнем вихідного сигналу, призначений для професійного посилення звуку та використання у студії звукозапису. Суп... Читати далі...

Стислі характеристики


50-16000 Гц
Дивитись всі характеристики

9967 Грн. 6699 Грн.

  • Наявність: В наявності

Доставка і оплата
Готівкою

Готівкою

Готівкою - опис

Кур'єрська доставка

Кур'єрська доставка

Кур'єрська доставка - опис

Банківський переказ

Банківський переказ

Банківський переказ - опис

МИКРОФОН SHURE BETA 58A

Динамічний вокальний мікрофон

Beta 58A - це динамічний вокальний мікрофон з високим рівнем вихідного сигналу, призначений для професійного посилення звуку та використання у студії звукозапису. Суперкардіоїдна діаграма спрямованості поширюється на весь діапазон передачі та гарантує високе, стійке до зворотного зв'язку посилення, максимальну ізоляцію від інших джерел звуку та мінімум позаосьового звуку. Контурна частотна характеристика ідеальна для вокалу крупним планом.

Завдяки міцній конструкції, перевіреній системі амортизаторів та вітровому склу із загартованої сталі його видатні характеристики не погіршуються навіть при грубому поводженні. Типовими додатками Beta 58A є провідний вокал, бек-вокал та мова.

Коли справа доходить до вокалу — чи то розмова, чи спів — Shure Beta 58A гарантує виняткову розбірливість та прозорість у всьому спектрі. У порівнянні з SM58, Shure Beta 58A забезпечує менший спад високих частот, коли йдеться про ефекти близькості, тому верхні частоти звучать трохи яскравіше. Неодимовий магніт розширює загальну частотну характеристику мікрофона, трохи посилюючи середні частоти, а також загальний вихідний сигнал мікрофона, а спад басів посилює присутність ведучого та бек-вокалу. Крім того, суперкардіоїдна діаграма спрямованості забезпечує менший зворотний зв'язок в цілому, хоча мікрофон трохи чутливіший до звуків, що виходять ззаду. Шум при роботі зведений до мінімуму завдяки знаменитій системі пневматичного амортизатора і, що не менш важливо, вбудованому поп-фільтру, що значно зменшує вибухові та небажані дихальні шуми.

Чудовий звук з усіх боків

Яким би не був стиль – класичний чи хіп-хоп, кантрі чи метал – Shure Beta 58A почуватиметься як удома. Багато професійних співаків довіряють йому всі, від виступу у вітальні до концерту на стадіоні, як, звичайно ж, і незліченну кількість вимогливих любителів, враховуючи його доступну ціну. Його загальна узгоджена частотна характеристика гарантує, що голос ніколи не буде надто забарвлений і звучатиме так, як має, з невеликим налаштуванням на пульті мікшера.

Про Шур

Американська компанія Shure розпочала розробку мікрофонів на початку 1930-х років і є одним із піонерів у галузі аудіотехніки. Такі моделі, як 55 Unidyne, відомий багатьом як «мікрофон Елвіса», а також SM57 і SM58, що з'явилися в середині 1960-х років, широко використовуються у виробництві живого звуку. Вони користуються культовим статусом серед музикантів та техніків. У 1990-х роках Shure представила перші бездротові мікрофони та внутрішньовушні системи моніторингу та стала лідером ринку в цій галузі. Крім мікрофонів, Shure пропонує широкий асортимент навушників та головних телефонів для студійного та живого використання, а також різноманітні аксесуари.

Випробовано на сцені та майже неруйнівно

Чим важче стає робота, тим більше сяє Shure Beta 58A. Його майже неруйнівна конструкція, що включає решітку зі сталевої сітки і емальований металевий корпус, захищає його від повсякденного використання на сцені і забезпечує довгий термін служби. У той же час вбудована система пневматичних амортизаторів ефективно захищає капсулу, знижує вплив ударів, гасить механічні шуми та вібрації.

- Суперкардіоїдна діаграма спрямованості

- Оптимізований діапазон передачі для відмінної якості вокалу при професійному живому використанні

- Забезпечує найвищий рівень безпеки зворотного зв'язку з максимальним посиленням та максимальним придушенням фонового шуму.

- Віброгасник на повітряній пружині захищає від ударного звуку та шуму від захоплення.

- Діапазон частот: 50 - 16 000 Гц

- Максимальний рівень звукового тиску: 140,5 дБ

- Вихідний опір: 290 Ом

- Чутливість: -51,5 дБВ/Па (2,66 мВ)

- Розміри (Д х Ø): 160 х 50 мм

Вага: 278 г

Країна виробник Китай

Memory
Частотная характеристика 50-16000 Гц
Габариты в заводской упаковке 0.26 x 0.13 x 0.09 м. Вага: 0.63 кг
Гарантия (месяцев) 12
Диаграмма направленности суперкардіоїда
Сопротивление 150 Ом
Страна-производтель КИТАЙ
Тип микрофона Динамічний
Частотная характеристика 50-16000 Гц
Чувствительность 0.2 мВ / Па

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендуемые товары

Микрофон SHURE BETA87C

Микрофон SHURE BETA87C

Конденсаторный микрофон Shure Beta87C предназначается для озвучивания вокала на концертных площадк..

19062 Грн.

МИКРОФОН AUDIO-TECHNICA PRO 61

МИКРОФОН AUDIO-TECHNICA PRO 61

Audio-Technica PRO 61 Гиперкардиоидный динамический микрофон. * Ведущий вокальный микрофон серии Pr..

4776 Грн.

МІКРОФОН SHURE SM57-LCE

МІКРОФОН SHURE SM57-LCE

Інструментальний динамічний мікрофон SHURE SM57-LCE був створений для концертного і професійного озв..

4499 Грн. 7590 Грн.

МИКРОФОН SHURE BETA87 A

МИКРОФОН SHURE BETA87 A

Популярная серия Beta фирмы Shure включает в себя ряд легендарных микрофонов, стабильно используе..

17631 Грн.